HTML

Kultúrsuttyó

értelmiségi, kultúrált, de néha suttyó csajtársaság hedonista blogja

Friss topikok

2010.02.09. 10:56 Jane Multijoy

Banyabál 2.0

A tavalyi létszámot, színvonalt és hangulatot felülmúlva idén is eséllyel pályázik az "év bulija" címre a fonyódi Banyabál. Bár az első, az mindig első és emlékezetes marad, de azért ezt is nehéz lesz űberelni, mert:
- 1: mindenki beöltözött
- 2: mindenki mindenkit imádott
- 3: mindenki ivott és mindenki táncolt
+ 1: ja és VOLTAK FÉRFIAK! 
... akik nem zsűritagok voltak. Ugyanis két szerelmetes nőszemély nem bírt ki egy estét sem imádott embere nélkül, így női ruhába öltöztetve becsempészték őket a bálba.
Nyilván azonnal kiszúrta mindenki, hogy töke van a boszorkának, így a revízió elkerülhetetlen volt. Ha maradni akartak, teljesíteni kellett. Egy emberként skandálta a nősereg, hogy vetkőzzeteeek, vetkőzzeteeek!! És láss csodát, a megye két legyszebb férfiteste tárult elénk:


Volt nagy móka kacagás, jelmezverseny, eskütétel, banyainduló és két táncperformasz is. 10 banya ropta egyszerre a söprűtáncot profi koreográfiával, korhű bugyellárisokban a "beat it"-re.
Amúgy pedig a tavalyi, jól ismert Unikum együttes húzta végig a mulatós slágereket (bocsánat, perfekt duó, de ez már rajtuk majrad).
Minden lagzislágert eljátszottak, kivéve amiket kértünk. De aztán magunkhoz ragadtuk a mikrofont, és lenyomtunk egy micimackóval kevert hajoljbelea hajamba freestyle reppet. Na ennél a pontnál döntött úgy a KS team, hogy ideje hazamenni.. :)

Az idei vándor-aranyseprű díjas a rondaságiszépségversenyen


És a főszervezők







 

komment


süti beállítások módosítása