HTML

Kultúrsuttyó

értelmiségi, kultúrált, de néha suttyó csajtársaság hedonista blogja

Friss topikok

2009.11.16. 12:14 Jane Multijoy

Ismét bort kóstoltunk

A múlt csütörtök estét is beírjuk a KS történelemkönyvbe. Szent Andrea kóstoló volt. Patty szervezett, Szopi és én pedig 7 év után újra hostesskedtünk. Azaz ingyenboré' dolgoztunk. Just for fun!

Másnap kezdtük összerakni az estét miután reggel f10-kor Sz. felébresztett, hogy summázná az estét: "a tegnap partika után van egy sálam, egy kulccsomóm és egy CD-m. És amim nincs: bicikli és pohár. asszem nem lesz több hepaj nálam." Hirtelen magamhoz térve és a turbó sebességű készülődés közben megállapítottam, hogy nálam is van egy plusz telefon... Na, akkor kezdjük csak szépen az elején:

-Patty bedolgozik egy boros cégnek, aki borkóstolót szervezett, és szüksége volt ingyen hostessekre, akik angolul is beszélnek. Ezek voltunk mi, az igazi kultúrsuttyók: Sz.A. + J.M.
-A Borász ugyanaz a Tamás volt, akit az előző Egri bortúránkon sikerült meglehetősen kiakasztanunk a rossztanuló viselkedésünkkel. Szerencsére egyikőnket sem ismert meg. vagy csak nem akart. Mindenesetre most is elég antiszociális volt.
-Miután a főszervező kikötötte, hogy a rendezvény végéig nem ihatunk, előtte felszaladtunk inni egyet-kettől Sz.-hoz. Majd vittünk le pálinkát Pattynek is, és abbol is ittunk. 
-Miközben zajlott a kóstoló, engedélyz kaptunk, hogy azért valamit igyunk. Erre ránk szólt a helynek a tulaja, hogy a pult mögött ne igyunk. Nem volt tisztában vele, kikkel áll szemben: rádobta az olajat a tűzre! Örüljön, hogy ingyen gályázunk, hordjuk a káját, sőt egy idő után már mi készítettük a kaját, mert az általa hozott csávó úgy piszmogott, mint egy nyugger lajhár. 10 perc alatt 3 falatkára bírt kenni valami feltétet..
-innentől már folyamatosan ittunk, és lehetőleg a pultban tettük mindezt csakazértis.
-miután kezdtek elszállingózni az emberek, véletlenül megbotlottam a pult mögött egy dobozban és hanyatt estem. Na, azzal a lendülettel tessékelt ki minket Patty, hogy most már tényleg menjünk el mert ultra gázok vagyunk.. pedig nem is.
- nagyduzzogva elmentünk cigiért, majd fel Sz-hoz, hogy folytassuk, amit elkezdtünk.
- nem sokkal később megérkezett a pultos csaj Timi is egy ü. borral, egyből bevettük a buliba
- majd megérkezett Patty és utána a főszervező is. Így már 5-en roptuk a Youtube diszkót hajnal 3-ig.

A bulit Timi nyerte: gyakorltilag minden fontos dolgot otthagyott Szopinál: lakáskulcs, mobil (azaz ez nálam volt..), sál, CD. Patty összetört egy szép poharat, a bicikli pedig megvolt, nem veszett el, de a kormánya 2x átfordult, és azóta sem mozdulnak a kerekek.

Még volt egy vicces momentum a reggelben, amikor megpróbáltam kideríteni, kié a telefon, ami nálam van. Tárcsáztam azt a számot, ami már 7x hívta. Beleszólok: hát te ki vagy, mire a másik oldal is: inkább te ki vagy. Az ismerős hang Sz. volt, mint kiderült azért hívogatta Timit, hogy a kulcsát hová vigye :) de csak engem talált a vonal másik végén.

Hát itt a vége... és aznap este szintén egy buliba mentünk.
 

 

komment


süti beállítások módosítása