HTML

Kultúrsuttyó

értelmiségi, kultúrált, de néha suttyó csajtársaság hedonista blogja

Friss topikok

2009.01.05. 11:54 Jane Multijoy

Selection-t Silenus-szal

Azért jó a szilveszter, mert korlátlanul lehet vedelni úgy, hogy nem szólja be senki azt hogy: "jajj, ne igyál már annyit". Így könnyen lealjasodik mindenki egy fél óra alatt és hiába vásároltunk több tízezer forintért szuper borokat, már a Vili Papát is húzóra isszuk egy idő után (lásd. tavalyi szilveszter).
Na, ezt megelőzendő, Robi rögtön az elején (de már a welcome pálinka után) kínálta fel a kedvenc borát, ami egy: Gere Merlot Selection 2005. "most igyuk meg, míg emlékszünk rá" Tényleg király, nagyon finom bor. Rögtön a legjobbal kezdtük, majd szépen lassan haladtunk visszafelé a minőségi ranglistán. Nagyon okosak voltunk!!!
Szerintem R egyedül itta meg a Selection felét, vagy egy másik üveg felét, de legközelebb egy Figula Silenus Cuvée-vel tért vissza, ami ráadásul fehér. És már töltené is, de én felsikítok, hogy: jajj, hadd mossam ki a poharat így a vörös után.. de sikertelen volt a próbálkozás.

Lett belőle hányás színű Merlot - Silenus küvé.. nagyon igényes és milyen finom!

Az este folyamán ilyen kis malőrök persze már engem sem zavartak. Arra is jó lenne emlékezni, miket ihattunk még a ház borán kívül?

Valószínűleg ezeket:


komment

Címkék: bor


süti beállítások módosítása