HTML

Kultúrsuttyó

értelmiségi, kultúrált, de néha suttyó csajtársaság hedonista blogja

Friss topikok

2010.02.17. 14:51 Jane Multijoy

Edzés Rubint Rékával

Azaz, edzés Kultúrsuttyó módra.

A csütörtök esték a legjobb alkalmak a barátnői csevejre. Még mindenki Pesten van, másnap a pénteket már féllábbal is, úgyhogy bátran megnyílhatnak a borosüvegek. Aznap Szopi látott vendégül, ahová 1 ü. Pócz Pince SB-Ch házasítással érkeztem, hadd ismerje meg ő is a balatonboglári Kishegy egyik ígéretes termelőjét (a Konyári fölötti kanyarban, finom, könnyű borok, igazán a fehérek és az új rozé a nagyonfinom). A könnyű vacsi után SZ büszkén elújságolta, hogy tegnap milyen jót edzett otthon egy Rubint Réka  DVD-re. Szemeim majdnem akkorára nyíltak, mint RR-nak alapból: "Hogy bírja ki valaki azt a vinnyogó hangot egy órán keresztül??!" Azt is hozzátette, hogy jókat röhögött közben, mert elképesztő, milyen bíztató formulákat mond, folyamatosan a kamerába nézve, és torna közben meg egyfolytában azt mondja, hogy Huuúúúhaaa!

Na lássuk azt a DVD-t, és nyíljon ki a bor.

Leültünk a sokcolos monitor elé, és pohárral a kézben elkezdtük nézni. A tornát. Valóban elsőrangú szórakozás, főleg úgy, hogy az egészet, úgy vették fel, hogy nem volt csapó egykettő-mégegyszer, hanem minden baki és beszédhiba gyönyörűen benne maradt. Érthetetlen, hogy elmennek valami puccos tengerparti helyre felvenni azt, hogy RR kizárólag egy polifoamon tornázik, mögötte pedig egy jókorára hízott DJ rugózik ütemesen. Vágásra  meg nincs pénz. De így legalább nekünk szórakoztató.

Olyannyira, hogy a 2. üveg bort is ki kellett bontani, nevezetesen egy szekszárdi, Fekete Mihály Patikárius cuvée-t 2006-ból. Az új kedvenc vörösbor ever!!! A monitor elől áttelepültünk a kanapéra a háttérben pedig RR folyamatosan nyomta a "tudom, hogy kemény vagy, te vagy a legkeményebb és meg tudod csinálni, bízz magadban, húdejóvagy és persze: HÚÚÚÚÚHHAAAAAAA" stb. Mi pedig egyre jobb hangulatba kerülve egyre jobban röhögtünk azon, hogy a kanapén ülünk, borozunk, dumcsizunk, közben meg megy az edzés. Úgyhogy mi is jót edzettünk, és közben már a 3. üvegnél jártunk. Köszi Réka!

komment

Címkék: edzés rubint réka pócz patikárius


süti beállítások módosítása